RECEPTEN

Met Hellmann’s haal je het beste in je gerechten naar boven. Op deze pagina vind je de heerlijkste recepten bereid met Hellmann’s!

Bekijk alle recepten

SATURDAY NIGHT, BURGER NIGHT

Hellmann's TV commercialEetclub ‘Het Patronaat’ maakt de Horrieburger speciaal voor Hellmann’s. Benieuwd naar het recept van hun Saturday Night Burger Night? Stay tuned!

Het blauwe lintje

Het blauwe lintjeRichard Hellmann verkocht in zijn delicatessenzaak twee soorten Hellmann’s en om de twee uit elkaar te kunnen halen kreeg één variant een blauw lintje. De variant met het blauwe lintje werd razend populair en nu meer dan 100 jaar later is het ’s werelds favoriet.

De hoogste kwaliteit

Bij Hellmann’s vinden we dat eten alleen kan worden gemaakt met de beste ingrediënten met hoge kwaliteit, zoals vrije uitloop eieren en oliën die een goede bron van Omega 3 zijn.

 • 1905 Opening delicatessenzaak New York

  In 1905 opende Richard Hellmann’s een delicatessenzaak op Columbus Avenue, New York. Hier begon Richard Hellmann met de verkoop van de heerlijke mayonaise naar recept van zijn vrouw.

  Opening delicatessenzaak New York

  And a jar of blue ribbon mayonnaise please

  Hij verkocht twee soorten mayonaise, en om de twee soorten goed te kunnen onderscheiden deed Richard om een van de twee een blauw lintje. De mayonaise met “ the blue ribbon” werd al snel de favoriet in New York . De consumenten spraken met elkaar over Hellmann’s mayonaise en binnen de kortste keren was de mayonaise niet aan te slepen. Tijd voor uitbreiding en dus werd de eerste Hellmann’s fabriek gebouwd.

  Bekijk onze geschiedenis

Hellmann’s producten

Hellmann’s is verkrijgbaar in de supermarkt in vier varianten;
Real, Light, Olive Oil en Yoghurt. De varianten zijn in 2 formaten verkrijgbaar; 210ml (alleen Real & Light) en 430ml.

Bekijk onze producten